Welkom bij KAMELEON,

uw vereniging voor alumni, managers, leidinggevenden, handelaars & ondernemers 


KAMELEON  is een netwerkorganisatie voor alumni, managers en ondernemers

 
 
De missie van KAMELEON:
 
Het zorg dragen voor een kwalitatieve en betrouwbare samenwerking tussen ondermeer alumni, zelfstandigen, vrije beroepen, managers en ondernemers in Vlaanderen. Alle leden voorzien van de beste adviezen en een maximum aan informatie omtrent alle aspecten van het ondernemen en functioneren in de onderneming.
 
Het aanbieden van een uitgebreid gamma aan nuttige en vooral zeer praktische opleidingen, adviezen, kennis en concepten, met als focus: duurzaam en rendabel functioneren, d.m.v. directe kennisoverdracht.

Netwerkingsmogelijkheden waardoor elke onderneming en elk individu kan groeien, gesteund door een groot en kwalitatief netwerk. Samen met haar leden bouwen aan jobcoaching voor alumni en een meer efficiënte en rendabele economie in Vlaanderen en Europa.
 

Dit alles is mogelijk door de partnerships van KAMELEON en de ruime ervaring in de wereld van studenten tot ondernemers.  Hiervoor onderhoudt KAMELEON de beste banden met de industrie, de overheid, de campus en tal van geselecteerde, waardevolle stakeholders.

 

 

27/03/2015

KAMELEON TROEF verlengd!

Omdat KAMELEON TROEF zo'n groot succes heeft, hebben we geweldig nieuws: Wie nu lid word kan genieten van deze unieke actie en de interne werking van zijn bedrijf op een correcte manier optimaliseren en stimuleren!  

(in samenwerking met diverse zeer professionele partners)

Welk geldtype ben jij?

Voor een reportage in het maandblad Vitaya, gaf KAMELEON tips om je geldzaken beter aan te pakken.

 

Doe de test!

 


 

KAMELEON SPOTLIGHT:


 


(binnenkort herhaald wegens groot succes)